Trollbäckens scoutkårs sommarlägret – GULDGRÄVARLÄGER

Nu är det dags att anmäla sig till Trollbäckens scoutkårs guldgrävarläger i Kopparbo. Det blir en spännande sommarvecka i tält mitt i Bergslagen med guldgräveri, mineraljakt, lägerbygge, paddling, hantverk, lekar, tävlingar, lägerbål och mycket mer. Plats: Kopparbo, nära Söderbärke, se www.kopparbo.com Tider Läs mer »

I patrullerna lär sig scouterna att samarbeta, leda andra och att visa hänsyn

Scouterna vill ge barn, ungdomar och vuxna i hela samhället möjlighet till en utvecklande och rolig fritid. Vi gör även unga redo för livet genom spännande äventyr och utmaningar.   För alla från 8 år och uppåt. Vill du prova Läs mer »

Vill du också bli scout

Vill du också bli scout? Just nu har vi ett stort tryck på barn och ungdomar som vill bli medlemmar hos oss. Vi har tagit in så många medlemmar vi kan och samtidigt kunna bedriva en bra och vettig verksamhet. Läs mer »

God Jul och Gott Nytt År

   önskar Trollbäckensscoutkår

Distriktsläger 2013

Tack alla för ett bra läger. Barn, ledare och föräldrar har bidragit till en fantastiskt distriktsläger 2013

Scoutvänner från Uganda

Våra Scoutvänner från Uganda har varit och hälsat på oss i Trollbäcken.   Vi har haft mycket roligt tillsammans och gjort många roliga aktiviteter. De har fått sova i vår egen Scoutstuga i Fornudden och de har till och med Läs mer »