Vill du också bli scout

Vill du också bli scout?

Just nu har vi ett stort tryck på barn och ungdomar som vill bli medlemmar hos oss. Vi har tagit in så många medlemmar vi kan och samtidigt kunna bedriva en bra och vettig verksamhet.

Vi har därför beslutat att tillfälligt sätta stopp för fler medlemmar på avdelningarna Spårarna (8-9 år) och Upptäckarna (10-11 år). Vill du ställa dig i kö är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss (klicka här för att se vilka uppgifter vi behöver) så hör vi av oss när det finns plats.

Vi planerar att öppna upp flera avdelningar nästa år under förutsättning att vi kan få ihop fler ledare till dessa. Kan du tänka dig att bli ledare så kan vi ge ditt barn förtur i kön, kontakta tobias@hallerby för mer information.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av trollbacken. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *